Erfaren Erhvervskundemedarbejder til Vækstfonden i hele landet

Er du kvalitetsbevidst og omhyggelig, og motiveres du af at levere god service i en travl hverdag? Har du erfaring med at udarbejde låne- og sikkerhedsdokumenter til erhvervskunder? Så er du muligvis vores nye erhvervskundemedarbejder til Vækstfondens udlånsforretning.

 

Om jobbet
Som erhvervskundemedarbejder bliver du en del af et team bestående af 13 erhvervskundemedarbejdere på tværs af hele landet. Vi tilbyder en hybrid arbejdsmodel, hvor det efter oplæring vil være muligt, at arbejde hjemmefra. Afhængig af nærmere aftale og bopæl vil du mødes med dine øvrige teamkollegaer 1-3 dage om ugen i enten Hellerup, Vojens eller Randers. Du vil sammen med teamet have ansvaret for at udarbejde og kvalitetssikre låne- og sikkerhedsdokumenter, tinglysning af sikkerheder og effektuering af lånesager.

Du vil opleve sager med en lille dokumentpakke og stor kompleksitet, og sager med mange forskellige dokumenter, hvor det afgørende er, at du kan bevare overblikket. Ofte er det også dig, der er proaktiv og ”tænker ud af boksen” for at sikre, at sagerne håndteres med den korrekte dokumentpakke.

Du vil i det daglige agere sparringspartner for kundecheferne i forhold til at være ”vidensbank” fx i forhold til konkrete løsningsforslag, dokumenter, simple juridiske spørgsmål og lign. Ligesom du også vil være en naturlig del af kontakten til kunde, bank og advokat.

Det vil også være dig, der sikrer korrekt AML dokumentation i forhold til gældende lovgivning, inden sagen overdrages til sidste kontrol hos vores AML-specialister.

Der vil være rig lejlighed til at supplere de daglige opgaver med forskellige ad-hoc opgaver, fx deltagelse i projektarbejde.

 

Om dig
Du har en del års erfaring fra et pengeinstitut, hvor du har opnået et indgående kendskab til dokumenthåndtering, tinglysning og BEC eller andet bankdatasystem.

Vi lægger desuden vægt på, at du som vores nye kollega er:

  • · en udpræget holdspiller med evnen til også at arbejde selvstændigt
  • · brænder for at give kunder, samarbejdspartnere og kollegaer en unik og kompetent oplevelse
  • · kvalitetsbevidst og har naturligt øje for detaljen
  • · fleksibel og skarp til at prioritere de vigtigste indsatser i en travl hverdag
  • · positiv og tager det gode humør med på arbejde.

 

Vi tilbyder
En spændende stilling, hvor du bliver en del af et stærkt hold af dygtige kolleger, og du refererer til enten Senior Director, VF Udlån, Merete Friis (Hellerup), Birgitte Overgaard Pharao (Vojens) eller Ghita Davidsen (Randers). Hos os lægger vi vægt på det gode samarbejde, sparring, fleksibilitet og godt humør.

Herudover bliver du en del af et fagligt fællesskab af Erhvervskundemedarbejdere, hvor vi udveksler erfaringer, inspirerer og hjælper hinanden.

Vækstfonden har til formål at yde et markant bidrag til innovation og vækst i danske virksomheder. Det gør vi ved at medfinansiere lønsom og risikobetonet vækst i små og mellemstore virksomheder. Vi er midt i en rivende udvikling med nye, spændende arbejdsområder og tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og ambitiøs organisation. Omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt.

Desuden tilbyder vi i høj grad fleksibilitet i forhold til arbejdstider og etablering af hjemmearbejdsplads (hæve-sænkebord, stol, skærme mv.). Vi har en hybrid arbejdsform, hvor vi tilrettelægger vores hverdag med både fysisk fremmøde, hjemmearbejde og online møder. Som udgangspunkt er vi på kontoret en fast dag om ugen og herudover 1-2 dage, hvor det passer bedst.

 

Lyder det som et job for dig?
Så upload din ansøgning og CV via ansøgningslinket snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Merete Friis på telefonnr. 81 88 11 10.

Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg
Del i dit netværk
Kontaktperson:
Birgitte Overgaard Pharao Director, VF Udlån bop@VF.DK +45 21 21 54 14
Merete Friis Senior Director, VF Udlån mer@VF.DK +45 81 88 11 10
Ghita Davidsen Director, VF Udlån gda@VF.DK +45 22 89 35 99
Frist: Snarest muligt
Jobområde: Udlån
Stillingstype: Fuldtid

Om Vækstfonden:
I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Vækstfonden
Strandvejen 104, 2900 Hellerup
Telefon: 35 29 86 00
Powered by Emply