ESG-rådgiver med erfaring fra den finansielle sektor

Vil du være med til at sætte retning og rammer for Vækstfondens arbejde med ansvarlighed og samfundsafkast? Ønsker du at præge danske iværksættere og vækstvirksomheder i en mere bæredygtig retning? Og søger du et spændende job i en ambitiøs organisation med klart samfundsøkonomisk mission? Så har vi et interessant job til dig.

Vi sætter i Vækstfonden bæredygtighed som målestok for en god forretning i vores arbejde med at sikre danske virksomheder adgang til risikovillig kapital. Vi medfinansierer årligt omkring 1.000 virksomheder i alle brancher over hele Danmark fra deres spæde start, gennem høj vækst, til rejsen ud på de globale markeder og børsnoteringer med et sigte om at skabe samfundsafkast. Og fælles for vores finansieringer er, at vi ønsker at påvirke virksomhederne til at agere ansvarligt og bæredygtigt.

I jobbet får du bl.a. ansvar for at:
 • Bidrage til den strategiske retning og fortsatte udvikling af Vækstfondens politikker på ansvarlighedsområdet
 • Være med til at sikre stærkere og mere smidige processer for ESG-screening ifm. Vækstfondens finansieringer
 • Varetage konkrete vurderinger af og yde rådgivning til kollegaer ifm. vurdering af ESG-forhold, samfundsafkast og omdømmerisiko
 • Medvirke til at sikre et ensartet og stærkt fokus på ansvarlighed på tværs af Vækstfonden og i forhold til Vækstfondens samarbejdspartnere
 • Være drivende ift. udvikling af området, herunder projektledelse af interne udviklingsprojekter
Den rette kandidat har:
 • Adskillige års erfaring og minimum tre års relevant erfaring inden for arbejde med ESG, helst fra den finansielle sektor eller fra rådgiverbranchen og gerne med erfaring inden for skatteområdet samt anti-korruption
 • En finansiel, økonomisk eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • Motiveret af at arbejde med virksomheders ansvarlighed
 • Evne og lyst til at drive intern forretningsudvikling af området
 • Er nysgerrig, udadvendt og med en lyst til at samarbejde med kollegaer på tværs af hele Vækstfondens forretning
 • Har stærke kommunikative evner - både skriftligt og mundtligt
Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk organisation, hvor du får en unik mulighed for at være med til at præge området og skabe umiddelbar værdi. Du bliver en del af afdelingen Strategi og partnerskaber og referer direkte til Ansvarlighedschef Eva Hansen.
​​
Lyder jobbet som noget for dig? 
Så upload din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest 2. juli 2021. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Kontaktperson:
Eva Hansen Ansvarlighedschef/Head of Sustainability eva@VF.DK +45 30 29 91 14
Frist:
Jobområde: Strategi & Partnerskaber
Stillingstype: Fuldtid

Om Vækstfonden:
I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Vækstfonden
Strandvejen 104, 2900 Hellerup
Telefon: 35 29 86 00
Powered by Emply