Green Impact Manager til Danmarks Grønne Investeringsfond

Har du interesse i at arbejde med bæredygtighed og fremme den grønne omstilling hos danske virksomheder? Har du erfaring inden for miljømæssig bæredygtighed, grønne teknologier og virksomhedskendskab på tværs af sektorer? Så kan denne stilling være noget for dig!

Vi søger lige nu en dedikeret kollega, der med sit indgående kendskab til bæredygtighedsvurderinger og ESG-forhold hos danske virksomheder kan sætte sit præg på vores arbejde med at fremme grøn omstilling.
Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse.

Som Manger indenfor Green Impact vil du i samarbejde med de kundeansvarlige vurdere mulige finansieringer med henblik på at fremme grøn omstilling. Du sikrer, at de finansieringer, som Danmarks Grønne Investeringsfond og Vækstfonden indgår i, bidrager positivt til miljø-, klima- og naturmæssige effekter og bidrager til at nå Parisaftalens temperaturmål. Med din omfattende teknologiforståelse sørger du for, at tilgangen til de miljømæssige vurderinger løbende videreudvikles og tilpasses. Derudover finder du stor arbejdstilfredshed i at følge med i udviklingen inden for grønne trends og teknologier.
Du kan se frem til en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du bidrager til:
  • at konkrete finansieringer har en positiv indflydelse på natur- og /eller klimamæssige forhold i et værdikædeperspektiv
  • udformning af nøgletal, rapporteringsparametre og indsamling af data fra kunderne til brug i vores årlige rapportering til Danmarks Grønne Fremtidsfond
  • videreudvikling af vurderingspraksis og -værktøjer baseret på erfaringer med den grønne omstilling.
Vi leder efter en kollega, der trives i en tæt dialog med kolleger, kunder og andre eksterne interessenter. For at få succes i stillingen er det derfor vigtigt, at du trives med en stor berøringsflade både internt og eksternt i organisationen. Det er også af stor betydning, at du har interesse i vidensdeling og værdsætter sparring og dialogbaseret samarbejde.
Vi er en selvstændig, statslig lånefond med fokus på miljø, energi og ressourcer

Når du arbejder hos Danmarks Grønne Investeringsfond, bliver du en del af en dynamisk organisation, hvor kulturen er præget af åbenhed og respekt. Fondens hovedkontor ligger i Hellerup sammen med Vækstfonden, og du bliver en del af teamet Teknologi og Trends bestående af fire kollegaer.

Vi har brug for dig, hvis du:
  • er uddannet miljøingeniør eller har lignende naturvidenskabelig uddannelse/erfaring og har mindst 5-7 års erfaring med miljømæssige vurderinger af virksomheder / projekter
  • har kendskab til innovative, grønne løsninger til at fremme den grønne omstilling
  • har solid viden om og erfaring med vurdering af ESG-forhold i virksomheder på tværs af sektorer og teknologier
  • brænder for den grønne omstilling og har lyst til at arbejde i et fagligt miljø, hvor der til tider arbejdes under tidspres.
Lyder stillingen som noget for dig?
Hvis du drømmer om at blive Manager indenfor Green Impact hos Danmarks Grønne Investeringsfond, skal du sende os dit CV og ansøgning snarest muligt og senest den 22. maj 2022. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Linda Høibye, Director, Green Impact.
Stillingen refererer til Senior Director, Claus Primdal Sørensen.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Ansøg
Del i dit netværk
Kontaktperson:
Linda Høibye Director, Green Impact lho@gronfond.dk +45 24 28 64 47
Frist:
Jobområde: Danmarks Grønne Investeringsfond
Stillingstype: Fuldtid

Om Vækstfonden:
I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Danmarks Grønne Investeringsfond
Strandvejen 104, 2900 Hellerup
Telefon: 35 29 86 00
Powered by Emply