Green Investment Manager til Danmarks Grønne Investeringsfond, Structured Finance

Kan du skabe kreative og individualiserede finansieringsløsninger til de virksomheder og projekter, der gør Danmark grønnere?

Hos Danmarks Grønne Investeringsfond arbejder vi med skræddersyet finansiering til virksomheder og projekter, der medvirker til at accelerere den grønne omstilling af samfundet. Til vores Structured Finance team søger vi en ny kollega med et løsningsorienteret og grønt mindset, som samtidig har erfaring med arbejdet omkring projektfinansiering. Derudover har du kendskab til de kapitalmarkedsprodukter, der ligeledes anvendes når større virksomheder finansierer sig.

Om Danmarks Grønne Investeringsfond
Danmarks Grønne Investeringsfond er en selvstændig statslig lånefond, der indgår i paraplyen under Danmarks Grønne Fremtidsfond. Vi tilbyder lån og garantier på kommercielle vilkår til ambitiøse og veldrevne virksomheder, der gør grøn omstilling til god forretning.

Om jobbet
Som Green Investment Manager får du mulighed for at samarbejde med teamets øvrige kollegaer omkring en række komplekse projekter indenfor bl.a. Energi-, Fødevare- og Transportsektoren.

Jobbet kræver et dedikeret kundefokus og en kreativ tilgang til kundernes projekter, så vores finansielle instrumentarium kan bringes i spil, når seriøse virksomheder grønne teknologier skal udrulles og industrialiseres.
 
Du skal bl.a.:
 • Udvikle finansielle modeller, kapitalstrukturer og -design, præsentationsmateriale og kundepræsentationer
 • Deltage aktivt i et dealteam, bestående af bl.a. tekniske, finansielle og juridiske kompetencer, gennem hele kundeprocessen
 • Udarbejde term sheet og deltage i forhandlinger med kunder, syndikeringspartnere og øvrige interessenter
 • Udarbejde kreditindstillinger og risikovurderinger til kreditkomité og bestyrelse
 • Planlægge og gennemføre due diligence processer
 • Medvirke til at facilitere signing- og closing processer ved etablering af låne- og garantiengagementer
 • Samarbejde og vidensdele med kunder, interessenter, finansielle institutioner og ikke mindst kolleger på tværs af Danmarks Grønne Investeringsfond og Vækstfonden.

Vi tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og ambitiøs organisation, hvor omgangsformen er uhøjtidelig, og hvor kulturen er præget af åbenhed og respekt. Du bliver en del af en organisation, der p.t. udvider sine aktiviteter betragteligt, og du vil få rig mulighed for at medvirke til markedspositionering af strukturerede lånefaciliteter gennem Danmarks Grønne Investeringsfond.

Du bliver en del af et specialiseret team og refererer til Søren Pedersen, Senior Director. 

Om dig
Du har nogle års transaktionserfaring og har generel viden om alle interne, såvel som kundevendte, discipliner, når der skal tilvejebringes skræddersyede finansieringsløsninger til grønne virksomheder og projekter. Du arbejder struktureret og målrettet med sagerne og får positiv energi af både intern sagsbehandling og kundevendte forhandlinger. Du har en relevant teoretisk baggrund, der sandsynligvis indeholder en videregående finansiel uddannelse.

 Herudover:
 • Har du et stort drive og en løsningsorienteret vilje til at få optimeret interne processer i bestræbelserne for at få transaktionerne gennemført.
 • Er du en analytisk stærk og struktureret person med fokus på resultaterne
 • Har du gode kommunikative færdigheder i både skrift og tale
 • Evner du at tænke ”ud af boksen” i forbindelse med udviklingen af kundespecifikke finansieringsløsninger
 • Har du gerne en naturlig interesse for grøn omstilling, måske endda særlig indsigt i et specielt teknologiområde
 • Er du en person, der sætter pris på samarbejde med både kolleger og kunder, men også trives med at arbejde på egen hånd.

Interesseret?
Så upload din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest den 10. december.

Vi ser frem til at høre fra dig!
 
Ansøg
Del i dit netværk
Kontaktperson:
Søren Pedersen Senior Director, Green Investments spe@gronfond.dk +45 40 46 74 43
Frist:
Jobområde: Danmarks Grønne Investeringsfond
Stillingstype: Fuldtid

Om Vækstfonden:
I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Danmarks Grønne Investeringsfond
Strandvejen 104, 2900 Hellerup
Telefon: 35 29 86 00
Powered by Emply