Porteføljekundechef til Vækstfondens nordjyske område

Unik mulighed i en virksomhed med stærkt purpose: Vi udvælger og udvikler de virksomheder som Danmark ikke må gå glip af! 

Bor du i Nordjylland? Har du en finansiel baggrund, og har du lyst til at udvikle virksomheder i vækst? Kan du se muligheder, og ønsker du at arbejde med et overordnet formål om at skabe vækst i Danmark? Så er du måske vores kommende kollega.  

Da vores kollega i rollen som Porteføljekundechef har fået en anden spændende mulighed i Vækstfonden, søger vi nu en ny kollega til at varetage kunder i det nordjyske område.  


Om jobbet   
Som Porteføljekundechef får du en enestående mulighed for at arbejde langsigtet og strategisk med vækstvirksomheder, som allerede har indgået samarbejde med Vækstfonden. Du får også ansvaret for sammen med dine teammedlemmer at udvikle markedet, og dermed understøtte væksten i store dele af Nordjylland. I samarbejde med virksomhedens øvrige kreditgivere og interessenter får du ansvaret for at sikre, at kunderne får den sparring og kapital de har brug for. Du vil opnå en spidskompetence i at vurdere og forhandle komplicerede lånesager med høj risiko. 

Målsætningen er, at virksomheder med et lån fra Vækstfonden kan få den samlede finansiering til at falde på plads. Vores kundechefer er imødekommende og løsningsorienterede sparringspartnere med virksomhederne, pengeinstitutterne, investorer og rådgivere. Netværksaktiviteter samt løbende pleje og udvikling af relationer til virksomheder og samarbejdspartnere er af samme grund en vigtig del af jobbet.  


Om dig  
Vi forestiller os, at du har ca. 5 års erfaring med erhvervskunder fra et pengeinstitut eller anden relevant virksomhed, suppleret med en HD Regnskab eller lignende uddannelse. Du er fagligt stærk, og du har kendskab til finansiering af vækstvirksomheder. Du har desuden erfaring med udarbejdelse af kreditindstillinger og KYC på erhvervskunder. 

Vi forventer, at du har evner og forståelse for forretningsudvikling og strategisk sparring, at du er forhandlingsvant og har et aktivt netværk blandt medarbejdere i pengeinstitutter, revisorer og virksomheder.   

Vi lægger desuden vægt på, at du: 

  • er udadvendt og har lyst til at tale med mennesker, du ikke kender 
  • kan drive opsøgende aktiviteter på egen hånd 
  • har en proaktiv og løsningsorienteret tilgang  
  • er relations- og tillidsskabende både i forhold til kunder, kolleger på tværs af Vækstfonden og i forbindelse med opbygning og pleje af værdiskabende netværk eksternt 
  • er en udpræget teamspiller og forstår vigtigheden af teamets overordnede succes. Vi lykkedes kun, hvis alle i teamet har succes. 
  • er positiv, empatisk og tager det gode humør med på arbejde.  


Vi tilbyder   
I Vækstfonden får du et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og ambitiøs organisation. Tempoet er højt, og der er stor opmærksomhed på vores arbejde både lokalt og nationalt. 

Du bliver en del af vores afdeling i Randers, du får 19 dygtige kolleger, og refererer til et lederteam bestående af Ghita Davidsen og Jacob Christensen Flarup. Omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed, samarbejde og stor medbestemmelse hos den enkelte.  

Du vil få en arbejdsdag med bred berøringsflade både internt og eksternt og stor grad af frihed til selvstændig planlægning af din arbejdstid. Vi mødes på kontoret i Randers hver tirsdag, og resten af tiden er der mulighed for at arbejde derfra, hvor det giver bedst mening for dig. Vi er fortalere for den hybride arbejdsplads, og tilrettelægger vores hverdag med både online møder og fysisk fremmøde.  


Ansøgning   
Har du de rette kompetencer, og kan du se dig selv i rollen som virksomhedernes og pengeinstitutternes sparringspartner, hører vi meget gerne fra dig. 

Send ansøgning og CV hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg
Del i dit netværk
Kontaktperson:
Jacob Christensen Flarup Senior Director, VF Udlån jch@VF.DK +45 31 22 36 81
Frist: Hurtigst muligt
Jobområde: Udlån
Stillingstype: Fuldtid

Om Vækstfonden:
I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Vækstfonden
Strandvejen 104, 2900 Hellerup
Telefon: 35 29 86 00
Powered by Emply