Porteføljekundechef til Vækstfondens Tech-team i Hellerup

Har du en særlig interesse for teknologivirksomheder, og brænder du for at finansiere udvikling til virksomheder i vækst? Kan du yde strategisk og forretningsudviklende sparring til vores eksisterende kunder, og vil du være med til at finansiere de virksomheder, som Danmark ikke må gå glip af? Så har vi et spændende job til dig i Vækstfondens Udlånsforretning i Hellerup.

Vi er med til at finansiere fremtiden
I Vækstfonden arbejder vi for at give danske virksomheder adgang til risikovillig kapital, så de kan indfri deres ambitioner og skabe innovation og vækst. Vi finansierer virksomheder i alle brancher over hele Danmark – fra deres spæde start, gennem høj vækst, til rejsen ud på de globale markeder og børsnoteringer.

Om jobbet   
Vores kundechefer er imødekommende og løsningsorienterede sparringspartnere for virksomheder, deres investorer, pengeinstitutter og eksterne rådgivere, og de vurderer og forhandler komplicerede lånesager med høj risiko. Målsætningen er, at virksomheder med et lån fra Vækstfonden kan få den samlede finansiering til at falde på plads. Vi samarbejder derfor tæt med såvel virksomheder som pengeinstitutter, investorer og rådgivere.

I øjeblikket oplever vi en stigende efterspørgsel fra virksomheder i teknologisektoren, herunder særligt SaaS-virksomheder, og vi søger derfor en ny kollega, der ønsker at specialisere sig i rådgivning af netop denne kundetype.

Som porteføljekundechef i Vækstfonden får du en enestående mulighed for at arbejde langsigtet og strategisk med vækstvirksomheder, som allerede har opnået lånefinansiering hos os. Du får det primære kundeansvar for vores eksisterende startlåns- og tech-kunder, hvilket indebærer, at du bliver det faste kontaktpunkt for virksomhederne. Du sikrer den løbende opfølgning på nuværende låneforhold samt indgåelse af nye finansieringsløsninger.

Dette indebærer bl.a.:
  • Afholdelse af kundemøder
  • Opfølgning på og løbende styring af kundeporteføljen
  • Håndtering af ændringssager
  • Udarbejdelse af kreditindstillinger
  • Løbende kontakt til andre afdelinger i Vækstfonden for mulighed for anden form for finansiering - eksempelvis egenkapital.

Herudover vil du i et vist omfang skulle deltage på kundemøder med nye kunder sammen med en kollega.
 
Om dig   
Du har gerne minimum 3-5 års erfaring fra lignende stilling, gerne suppleret med en HD eller lignende relevant uddannelse. Du har kendskab til finansiering af vækstvirksomheder og erfaring med udarbejdelse af beslutningsgrundlag for finansiering af erhvervskunder.  

Det er ikke et krav at du har erfaring fra teknologisegmentet – det skal vi nok lære dig. Det er dog vigtigt, at du har en naturlig nysgerrighed for og lyst til at specialisere dig indenfor tech-området.  
 
Vi forventer desuden, at du har evner for forretningsudvikling og strategisk sparring, at du er forhandlingsvant og har et aktivt netværk i pengeinstitutter, blandt revisorer og andre potentielle samarbejdspartnere.  

Endelig lægger vi vægt på, at du:
  • er analytisk, struktureret og kvalitetsbevidst  
  • er proaktiv, løsningsorienteret og en værdiskabende sparringspartner for vores eksisterende kunder  
  • er relations- og tillidsskabende både i forhold til kunderne, men også i forbindelse med opbygning og pleje af netværk 
  • kommer med stort engagement, initiativ og handlekraft
  • er positiv, empatisk, tager det gode humør med på arbejde og er en teamplayer.  

Vi tilbyder  
Hos os vil du få et fagligt udfordrende, afvekslende og fleksibelt job i en dynamisk og ambitiøs organisation med stor udadvendt kontaktflade.

Du bliver del af Vækstfondens tech-team med 11 dygtige kolleger, og refererer til Senior Director, VF Udlån, Anders Christian Andersen. Du vil også kunne samarbejde og sparre med tech-specialiserede kolleger på tværs af Vækstfondens lokationer og afdelinger.

Fagligheden i teamet er højt, omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt. Tempoet er højt, og der er stor opmærksomhed om vores arbejde både lokalt og nationalt.


Interesseret?
Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest d. 1. februar 2022.
Vi ser frem til at høre fra dig.
  

 
 

 
Ansøg
Del i dit netværk
Kontaktperson:
Anders Christian Andersen Senior Director, VF Udlån ACA@vf.dk +45 21 61 55 56
Frist:
Jobområde: Udlån
Stillingstype: Fuldtid

Om Vækstfonden:
I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Vækstfonden
Strandvejen 104, 2900 Hellerup
Telefon: 35 29 86 00
Powered by Emply